Biodanza School Antwerpen

17.05.2020 Geannuleerd Oceanische Vivencia 'Ode aan de vriendschap'

 

 

'Ode aan de Vriendschap' 

- 11:00 uur Inleiding, gevolgd door een Oceanische vivencia door Silvia Signorelli.

Silvia is coördinator van onze School en voorzitter van de AIPOB, de internationale beroepsvereniging van Biodanza leraren systeem Biodanza Rolando Toro Araneda.   

 

De vivencia nodigt ons uit ons potentieel aan vriendschap te stimuleren en de nuances ervan te ervaren. Prof. Rolando Toro Araneda, de grondlegger van Biodanza, definieerde vriendschap als een "gelukzaligheid, een geschenk van het leven". We geven er uitdrukking aan door te zorgen voor onszelf, de anderen, en de affectieve band die ons met het leven verbindt.  Hij verwijst naar een lied van Milton Nascimento dat zegt "amigo es cosa pra se guardar no lado esquerdo do peito". Vrij vertaald “Een vriend is iets om aan de linkerkant van de borst te houden".

Een deel van de opbrengst is bestemd voor het AIPOB symposium. Dat dit najaar gaat plaatsvinden in Italië

Deze feestelijke gelegenheid is een gezamenlijk initiatief van de Biodanza School- Antwerpen, België met de Scuolatoro- Milaan, Italië en AIPOB. 

Wij nodigen u allen van harte uit om samen met je deelnemers uit de wekelijkse groep(en), leerlingen, vrienden en geliefden aan deze feestelijke gelegenheid deel te nemen en dit initiatief mee te promoten. 

Schrijf je snel in.

 

PRAKTISCH INFO VERVOER EN PARKEREN

 

Met het openbaar vervoer

Het treinstation Antwerpen-Centraal ligt op ongeveer 1,6 km van de Zegelstraat. Daar kan je in metrohalte Astrid tram 8 of 10 nemen die rechtstreeks naar halte Zegel rijdt. Te voet doe je er 20 minuten over

Het treinstation Antwerpen-Berchem ligt op 1,8 km. Daar kan je op perron 21 bus 30 nemen en afstappen aan halte De Roma of je wandelt 25 minuten.

 

Met de auto

LET OP: lage-emissiezone! Meer informatie over de lage-emissiezone in Antwerpen vind je op www.slimnaarantwerpen.be/LEZBELANGRIJK: voordat je in de auto stapt, controleer je bovendien best eerst de actuele verkeerssituatie op www.verkeerscentrum.be. Op deze manier vermijd je frustraties onderweg.

 

Parkeren

Let op: het parkeren is betalend tot 19u van maandag tot en met zaterdag. Vergeet dus niet uw parkeerticket te kopen aan de dichtbijgelegen automaat.

Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx

Biodanza school Antwerpen

+31 (0)6 40 58 33 78
info AT biodanzaschoolantwerpen DOT be

19.3
810
29
3.233.215.196