Biodanza School Antwerpen

23.09.2022 Aqua Biodanza onder voorbehoud (maatregelen)

"Aqua Biodanza is een diepe oceanische ervaring van verjonging, die ons vergezelt naar een vivenciële staat van paradijselijke onschuld”  Rolando Toro Araneda

 

Biodanza in het warme water is een onvergetelijke ervaring van zachtheid en tedere omhulling. De sensatie zorgt dat rigiditeit en spanning oplost in het organisme. Tegelijkertijd werkt het op een uitzonderlijk positieve manier in op de psyche. Rolando noemde deze beleving in het water  'de koninklijke weg van regeneratie en organische vernieuwing". Dit wil zeggen dat we op een diep niveau harmonie en welzijn zullen gaan ervaren.

 

Meebrengen; badkleding, handdoeken en slaapspullen ook matrasje als je kiest voor de normale optie d.i. indoor kamperen.

Kosten: € 235,- dit is inclusief de workshop, het diner zaterdag, het ontbijt op zondag en de overnachting.(formule indoor camping)

 

Heb je graag een kamer alleen of met z'n tweeen dan is de prijs voor een eenpersoonskamer 50 euro, en een kamer delen kost 30 euro pp.

Een aanbetaling van € 85 bevestigd je deelname. Het volledige bedrag dient 1 week van tevoren overgemaakt: NL59ABNA 0233565604 t.n.v. A. Heynderickx, Breda o.v.v. naam.

Aankomen op zaterdag tussen 10:30 en 11.00 uur - Einde zondag: 16.00 uur

 

Een minimum van 6 maanden Biodanza ervaring of een vijfdaagse in Buirefontaine, Franse Ardennen is nodig!

Als er genoeg deelnemers zijn is er ook een mogelijkheid om een vivencieel weekend mee te doen. 

 

Extensie Aqua Biodanza

Extensie zijn drie weekenden: Het eerste is vivencieel, weekend 2 en 3 zijn methodologisch.

Methodologie I wordt het laatste weekend van september 2021 gegeven.

Deze extentie weekenden zijn uitsluitend voor leraren of leraren in de fase van de methodologie V of in overleg met de directeur van de School.

Inschrijven (Start)Datum: 23.09.2022
Vervolgdata: 24 september 2022
Locatie: Aqua Tempel Shambalah
Straat: Brielstraat 36
Plaats: 9255 Buggenhout België
Tijd:
Prijs: € 235
Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx