Biodanza School Antwerpen

26.09.2020 Aqua Biodanza onder voorbehoud restricties regering

"Aqua Biodanza is een diepe oceanische ervaring van verjonging, die ons vergezelt naar een vivenciële staat van paradijselijke onschuld” Rolando Toro Araneda

Biodanza in het warme water herinnert ons, in wezen meteen aan een archaïsch staat van versmelting met de totaliteit. Het lost spanning en rigiditeit in het organisme en de psyche op. Het is, zo noemde Rolando het; 'de koninklijke weg van regeneratie en organische vernieuwing".

Dit weekend kunnen we op een diep niveau deze harmoniserende en weldoende werking ervaren.

Er zijn nog drie plaatsen. We dansen in kleine groep van 12 deelnemers.

Meebrengen; badkleding, handdoeken en slaapspullen ook matrasje als je kiest voor optie indoor kamperen. Lunch voor zaterdag en zondag middag.

Kosten: € 235 inclusief workshop, diner zaterdag, ontbijt op zondag en overnachting.(indoor camping) Heb je graag een kamer alleen of met z'n tweeen dan is de prijs voor een eenpersoonskamer 50 euro, en voor een kamer delen 30 euro pp.

Graag een aanbetaling van € 85, het volledige bedrag dient minimum 1 week van tevoren overgemaakt: NL59ABNA 0233565604 t.n.v. A. Heynderickx, Breda o.v.v. naam.

Aanvang op zaterdag: 10.30uur - Einde zondag: 16.00 uur

 Een minimum van 6 maanden Biodanza ervaring of een vijfdaagse in Buirefontaine, Franse Ardennen is nodig!

Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx

16.1
782
34
3.231.25.104