Biodanza School Antwerpen

18.05.2024 Het Vitaal Onbewuste en het Biocentrische Principe

Het vitaal onbewuste is het cellulaire bewustzijn, dat consistentie creĆ«ert en de geneigdheid heeft om stabiele functies in ons organisme te behouden.

 

Het Vitaal onbewuste uit zich door de innerlijke staat van het gemoed: de interne sensaties van welzijn of juist van het zich niet lekker voelen, en is de graadmeter van onze gezondheid. Biodanza biedt door de vivencias zelfregulering dat een directe invloed heeft op het Vitale Onbewuste.  

 

Het Biocentrisch Principe is een paradigma (zienswijze) van Biodanza met als uitgangspunt de vivencia; een wereldgeorganiseerd rond het leven. Het ondersteunt het idee dat een 'levend universum' zorgt voor een perfect levend systeem dat in overeenstemming is met het bestaan. In deze zin zijn het Vitaal Onbewuste en het Biocentrische principe diep met elkaar verbonden.

Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx