Biodanza School Antwerpen

20.06.2020 Extensies en Toepssingen in Biodanza

Toepassingen en Extensies in Biodanza

Toepassingen en Extensies zijn twee belangrijke domeinen van kennis in Biodanza, Biodanza als kunst en als wetenschap van het leven.

1.    Verschillen tussen toepassingen en uitbreidingen van Biodanza. 
 

2.    Overzicht van de belangrijkste Biodanza-toepassingen en -uitbreidingen.(Extensies)
 

3.    Belangrijkste toepassingen: Klinische Biodanza, Biocentrisch onderwijs, Biocentrisch systeem voor organisaties, Biodanza voor koppels, Biodanza voor ouderen.


4.    De belangrijkste uitbreidingen(extensies): Minotaurus Project, De boom van verlangen, Aqua Biodanza, Biodanza en Klei, Identiteit en de Vier Elementen van de Natuur, Argonauten Missie, Biodanza en Massage, Biodanza en onderwijs in Contact, Biodanza en Neo-Sjamanisme, De Cirkel van Archetypen, Presentatie van de Engel. Biodanza en de I Tjing dansen.

 

Beide te leren kennen is uitermate interessant. Zij verbreden je basis in Biodanza en geven je weet van de achtergronden.

Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx

9.9
797
29
18.204.227.117