Biodanza School Antwerpen

17.09.2022 Contact en Streling

 CONTACT EN STRELING IS EEN FUNDAMENTELE BEHOEFTE VAN DE MENS

"Onze huid is de drempel van een wonderbaarlijk mysterie”. Het is een lichaamsgrens dat communiceert met anderen en met het universum.” 

Via de huid leren we het leven en de liefde kennen.

De huid is het oudste en het meest gevoelige orgaan: een doelmatige beschermer én een uitstekend communicatiemiddel. Het is de zetel van de tastzin, de moeder van de zintuigen.  

Door de ervaring van de vivencia in Biodanza, weten we dat contact, communicatie en streling iets is dat ons leven verrijkt. Het biedt hoop om via een gezonde weg de verbinding met het leven te verdiepen. Het is ieders existentieel verlangen om een weg van verbinding te zoeken. In de methodologie van Biodanza bestaan er concrete oefeningen die deze linken revitaliseren.

Dit weekend is open voor toehoorders: dwz. voor mensen die ervaring hebben met Biodanza en hun vivencia willen verdiepen

                        

Inschrijven (Start)Datum: 17.09.2022
Vervolgdata: zondag 18 september 2022
Locatie: t' werkhuijs Zolder
Straat: Zegelstraat 13
Plaats: Antwerpen
Tijd: 10:00 - !8:00 uur
Prijs: € 150
Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx