Biodanza School Antwerpen

16.05.2020 Geannuleerd Dance of Celebration, 10-jaar School voor Biodanza- Antwerpen & Boekpresentatie

 

 

 

PROGRAMMA

Deze dag is voor oud-studenten, collega's, mensen die overwegen de opleiding te doen en voor mensen met en zonder Biodanza ervaring.

 

14u30 Opening en inleiding op de vivencia door Annette Heynderickx, directeur van de school.
DANCE OF CELEBRATION

“Jouw dans ís de dans van het leven” nodig je vrienden uit om te dansen. Het voltrekken hiervan betekent vormgeven aan de grootsheid van het leven, en zo vruchtbaar zijn niet alleen voor jezelf, maar voor de hele mensheid. Rolando Toro

17u30 buffetdiner met muzikale omlijsting door Jeroen De Rycker

19u00 Rolando Toro: het verhaal van de man achter het systeem met presentatie van de bijgewerkte versie in Engelse vertaling van het boek Biodanza door Eliane Matuk.    


Eliane is de directeur van de Scuolatoro UNIPIB, school voor Biodanza- Milaan. Zij heeft nauw samen gewerkt en geleefd met Rolando Toro. Zij vertelt over Rolando, zijn wortels, hoe zijn droom groeide, de uitdagingen waar hij voor stond, en waartoe hij ons ook vandaag nog oproept.

20u00 Toast en nog even napraten. Ook de mogelijkheid tot het ontmoeten van leerlingen en afgestudeerden van de school die je graag meer vertellen over de opleiding.

21u00 Afsluiting van de feestdag

 

INSCHRIJVEN IS BELANGRIJK.

 

Locatie; Foyer zegelstraat 13, Antwerpen

Kosten inclusief diner: € 47,50 – Vroegboekkorting  tot 1 april: € 40,=

Overmaken op NL59 ABNA 0233 5656 04 t.n.v. A. Heynderickx. Vermeldt bij het overmaken SVP je naam en datum feest. Kom je ook zondag 17 mei, dan kunt u € 20, = extra overmaken.

Entree aan de zaal € 55, = 

 

PRAKTISCH INFO VERVOER EN PARKEREN

Met het openbaar vervoer

Het treinstation Antwerpen-Centraal ligt op ongeveer 1,6 km van de Zegelstraat. Daar kan je in metrohalte Astrid tram 8 of 10 nemen die rechtstreeks naar halte Zegel rijdt. Te voet doe je er 20 minuten over.

Het treinstation Antwerpen-Berchem ligt op 1,8 km. Daar kan je op perron 21 bus 30 nemen en afstappen aan halte De Roma of je wandelt 25 minuten.

 

Met de auto

LET OP: lage-emissiezone! Meer informatie over de lage-emissiezone in Antwerpen vind je op www.slimnaarantwerpen.be/LEZ. BELANGRIJK: voordat je in de auto stapt, controleer je bovendien best eerst de actuele verkeerssituatie op www.verkeerscentrum.be. Op deze manier vermijd je frustraties onderweg.

 

Parkeren

Parkeren is betalend tot 19u van maandag tot en met zaterdag. Vergeet dus niet uw parkeerticket te kopen aan de dichtbijgelegen automaat. 

Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx

Biodanza school Antwerpen

+31 (0)6 40 58 33 78
info AT biodanzaschoolantwerpen DOT be

18.9
806
29
3.233.215.196