Biodanza School Antwerpen

21.12.2019 Minotaurus

MINOTAURUS PROJECT:

CEREMONIE VAN TRANSFORMATIE
 

                          

Het minotaurus project is een therapeutische benadering in Biodanza gecreƫerd door Rolando Toro gebaseerd op de studie van het Existentieel Labyrint en de Boom van angsten.

In deze stage of workshop gaat het om de zoektocht en de verzoening met de innerlijke Minotaurus. De minotaurus staat als archetype voor onze instinctieve structuur en is een geweldige benadering van het menselijk lot.

Praktische informatie: Er wordt een individueel gesprekje gepland met alle deelnemers in de weken/ dagen voorafgaand aan het weekend.

Er wordt een individueel gesprekje gepland met alle deelnemers in de weken/ dagen voorafgaand aan het weekend. Of /en mocht ik een geschikte residentiele ruimte vinden beginnen we het weekend op de vrijdagavond al of niet voorafgaand met een diner.


Anders aanvang: zaterdag 9:15 uur en zondag 10:00 uur. Kosten: 150 euro  
Deze stage is voor mensen met een minimum aan 6 maanden Biodanza ervaring (of vijfdaagse in Buirefontaine) en bij voorkeur in een wekelijks groep dansen. 

Inschrijven (Start)Datum: 21.12.2019
Vervolgdata: 22 december 2019
Locatie:
Straat:
Plaats:
Tijd:
Prijs:
Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx

Biodanza school Antwerpen / Breda

+31 (0)6 40 58 33 78
info AT biodanzaschoolantwerpen DOT be

16.3
766
29
18.208.186.19